Despre companie

Deratex Prevent

Cu o vastă experiență în aplicarea unor soluții avansate, DERATEX PREVENT participă activ la crearea unui mediu înconjurător mai curat și mai sănătos, prin dezvoltarea unor ample operațiuni de combatere a șobolanilor și a insectelor de disconfort (gândaci de bucătărie, purici, muște, țânțari, căpușe). Aceste operațiuni pot fi destinate spațiilor interioare sau celor exterioare, pentru orice tip de instituții, clădiri ale agenților economici, clădiri de locuințe și gospodării individuale.

DERATEX PREVENT oferă servicii pentru efectuarea tratamentelor împotriva vectorilor, la interior, fără să deranjeze persoanele prezente în spațiul respectiv și fără apariția de fenomene de toxicitate, grație utilizării de produse biocide de ultimă generație (gel), biocide cu eficacitate deosebită. Compania noastră utilizează numai produse biocide de ultimă generație, gata condiționate de fabricant, avizate de către Comisia Națională pentru Biocide și insecticide omologate pentru protecția plantelor avizate de către Comisia Națională pentru produse fitosanitare.

De asemenea, în scopul protejării momelilor raticide împotriva intemperiilor și pentru a evita contactul acestora cu animalele de companie (câini, pisici), amplasarea se face numai în stații de intoxicare din plastic, metal, carton parafinat sau carton plastifiat, stații care sunt marcate cu avertizoare pentru înlăturarea riscurilor oricărui incident.

Pentru îmbunătățirea permanentă a calității serviciilor oferite și în scopul creșterii gradului de satisfacere a nevoilor clienților companiei, DERATEX PREVENT a implementat un Sistem Integrat de Management al Calității (ISO 9001:2008), al Mediului (ISO 14001:2004) și pentru Sănătate și Securitate Operațională (OHSAS 18001:2007), conform cerințelor standardelor în vigoare. Societatea noastră deține Licență ANRSC Clasa I, Autorizație PMB pentru sevicii DDD, Autorizație DSVSA, Autorizație DSP, Autorizație de Mediu, Autorizație AFER și Agremente Tehnice Feroviare, Autorizație AACR.

Meniu